Hedef Türkiye Şampiyonluğu

Rize Hasan Kemal Yardımcı İMKB Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi, hentbol ve masa tenisi müsabakalarında il birinciliğini aldıktan sonra Türkiye şampiyonası için aralıksız antrenmanlarını sürdürüyor. Şampiyona için iddialı olduklarını belirten Beden Eğitim

Hedef Türkiye Şampiyonluğu

Rize Hasan Kemal Yardımcı İMKB Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi, hentbol ve masa tenisi müsabakalarında il birinciliğini aldıktan sonra Türkiye şampiyonası için aralıksız antrenmanlarını sürdürüyor. Şampiyona için iddialı olduklarını belirten Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Kıdık “ Eğitim kadar, spora da büyük önem veriyoruz. Şuanda tek hedefimiz Türkiye şampiyonası. Müsabakalarda okulumuzu zirveye taşıyacağımıza inanıyoruz ve kararlıyız.Gerek sporcular gerekse takım çalıştırıcıları olarak iddialı bir ekip kurduk.Bilinçli bir çalışma programıyla aralıksız antrenmanlarımızı sürdürüyoruz.Türkiye birinciliği coşkusunu hem okulumuza hem de ilimize yaşatmak istiyoruz” dedi.

 

Müdür Başyardımcısı Bekir Köroğlu ve Beden Eğitimi Öğretmeni Alper Avluğun da eşliğinde hazırlanılan Türkiye Şampiyonası müsabakaları masa tenisinde 25-28 Aralık tarihlerinde Aksaray'da, hentbol müsabakaları ise 21-25 Ocak tarihlerinde Sinop'ta yapılacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor