Hedef Klasman Grubunda liderlik

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Trabzon Karadenizspor'un kulüp genel sekreteri Sebahattin Alemdar, devre arasını iyi değerlendirerek klasman grubunda şampiyonluk mücadelesi vereceklerini söyledi. Alemdar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta

Hedef Klasman Grubunda liderlik

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Trabzon Karadenizspor'un kulüp genel sekreteri Sebahattin Alemdar, devre arasını iyi değerlendirerek klasman grubunda şampiyonluk mücadelesi vereceklerini söyledi.

Alemdar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Çorumspor mağlubiyetiyle yükselme grubu şansını kaybettiklerini belirterek, ''Trabzon Karadenizspor olarak yarışımız henüz bitmedi. Bundan sonra hedefimiz klasman grubunda lider olmaktır. Bunun mücadelesini vereceğiz'' dedi.

Hafta sonu sahalarında ligin en son sırasında yer alan Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Alemdar, ''Rakibimizin durumu kesinlikle bizi ilgilendirmiyor. Bu maçı kayıpsız atlatmanın planlarını yapıyoruz. Rakibimizi bu maçta kesinlikle yenmemiz gerekiyor. Hazırlıkları sürdürüyoruz, sakat ve cezalımızın olmayışı bizleri sevindiriyor'' diye konuştu.

Alemdar, bu maçın ardından girecekleri devre arasını çok iyi bir şekilde değerlendireceklerini ve klasman grubunda şampiyonluk mücadelesi vereceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor