Hayri Gür Salonu görücüye çıkıyor

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları için Trabzon’da inşa edilen  ve Trabzon’un yetiştirdiği değerli eğitimcilerden olan Hayri Gür’ün adının verildiği Çok Amaçlı Spor Salonu’nun inşaatı tamamlandı. Spor salonu

Hayri Gür Salonu görücüye çıkıyor

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları için Trabzon’da inşa edilen  ve Trabzon’un yetiştirdiği değerli eğitimcilerden olan Hayri Gür’ün adının verildiği Çok Amaçlı Spor Salonu’nun inşaatı tamamlandı. Spor salonu 10 Mayıs Salı günü Genç Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası ile hizmete giriyor.

 

Trabzon’un Pelitli Beldesi’nde yapılan ve değişik bir mimari ile 7 bin 500 seyirci kapasiteli olarak inşa Hayri Gür Spor Salonu, çevre düzenlemelerindeki küçük eksikler dışında tamamlandı.

 

Gençlik ve Spor Trabzon İl Müdürü Şerif Özgür, yeni tesislerin bu tür organizasyonlarla bir anlamda teste tabii tutulmuş olacaklarını belirterek, Hayri Gür Spor Salonu’nun Türk sporuna büyük hizmetler yapacağını söyledi.

Genç Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası’nda müsabakalar Hayri Gür Spor Salonu’nun yanısıra 19 Mayıs Spor Salonu’nda da yapılacak. 16 takımın katılacağı müsabakalar 15 Mayıs’taki final ile sona erecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler