Hayır futbolcu bizi dövdü!
Hakem gözlemcileri başkanı İsmail Köse Tosköy Kutlugünspor maçında çıkan olayla ilgili yapmış olduğumuz haber hakkında açıklama yaptı.Köse “futbolcu maç sırasında Hakem Abdullah Bora Özkara’ya kafa attı. Hakemde o anda yere yığıldı. Bu sırada yan hakemde
Yayınlanma:
Hakem gözlemcileri başkanı İsmail Köse Tosköy Kutlugünspor maçında çıkan olayla ilgili yapmış olduğumuz haber hakkında açıklama yaptı.
Köse “futbolcu maç sırasında Hakem Abdullah Bora Özkara’ya kafa attı. Hakemde o anda yere yığıldı. Bu sırada yan hakemde kolundan yaralandı. Biz arkadaşlarımızı alarak tıp fakültesine getirdik. Burada tedavi altına alındı. Hakem arkadaşımız plastik cerrahide kaşından ameliyet oldu. Futbolcu kendini savunmak için hakem beni dövdü dedi. Asıl mağdur olan taraf biziz” dedi.
Haber: Şükrü Üçüncü
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Spor

