Haydi Türkiye bir zafer daha!

(A) Milli Futbol Takımı, 2010 yılında Güney Afrika'da düzenlenecek 19. Dünya Kupası Finalleri öncesinde Avrupa Elemeleri 5. Grup'taki ikinci maçında bugün Belçika ile karşılaşıyor. 21:00'de başlayacak karşılaşma ATV'den naklen yayınlanacak Fenerbahçe Şükr

Haydi Türkiye bir zafer daha!
(A) Milli Futbol Takımı, 2010 yılında Güney Afrika'da düzenlenecek 19. Dünya Kupası Finalleri öncesinde Avrupa Elemeleri 5. Grup'taki ikinci maçında bugün Belçika ile karşılaşıyor. 21:00'de başlayacak karşılaşma ATV'den naklen yayınlanacak

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Stephane Lannoy yönetecek. Lannov'un yardımcılıklarını Eric Dansault ve Fredric Cano yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Philippe Kalt.

Gruptaki ilk sınavında Ermenistan'ı Erivan'da 2-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturmayı başaran Fatih Terim yönetimindeki milli oyuncularımızdan bir zafer daha bekliyoruz.

TÜRKİYE İLE BELÇİKA 8. RANDEVUDA

İki ülke (A) milli takımları arasında geride kalan 3'ü resmi, 4'ü özel toplam 7 maçta Türkiye ve Belçika 2'şer galibiyet alırken, 3 maç da berabere sonuçlandı.

2'si Türkiye, 5'i Belçika sınırları içindeki bu maçlarda Türk Milli Takımı'nın attığı toplam 12 gole, Belçika aynı sayıda golle yanıt verdi.

İki ülke milli takımları son kez 24 Mayıs 2006 tarihinde Genk kentinde özel maçta karşı karşıya geldi ve müsabaka 3-3 sonuçlandı. Türk Milli Takımı, geride kalan 7 maçta da Belçika'ya en az 1 gol atarken, buna karşın sadece 1 karşılaşmada gol yemedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor