Haydi Trabzon Milli Maça

Ümit Milli Takımı, 2011 Avrupa Ümitler Şampiyonası Elemeri 2. Grup'taki beşinci maçında bu akşam İsviçre ile karşı karşıya gelecek.

Haydi Trabzon Milli Maça

Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Marcinz Borski yönetecek.

Broski'nin yardımcılıklarını Rafal Rostkowski ve Maciej Wierzbowski yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Marcin Szulc.

Stada giden futbolseverler karşılaşmayı ücretsiz olarak izleyebilecek ve taraftaralara 6-7 bin yağmurluk dağıtılacak.

Milli Takımının grubunda oynanacak günün diğer maçlarında ise Gürcistan ile İrlanda Cumhuriyeti ve Ermenistan ile Estonya karşı karşıya gelecek.

Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetimindeki Ümit Milli Takımı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Kaleciler: Volkan Babacan (Fenerbahçe), Cenk Gönen (Denizlispor).

Defans Oyuncuları: Barış Başdaş (Kasımpaşa), Aykut Muhammet Demir (Gençlerbirliği), Emre Özkan (Orduspor), Serdar Kesimal (Kayserispor), Caner Erkin (Galatasaray A.Ş), Serkan Şahin (Basel), Abdullah Karmil (Trabzon Karadenizspor), İsmail Köybaşı (Beşiktaş A.Ş.).

Orta Saha Oyuncuları: Aydın Yılmaz (Galatasaray A.Ş), Jem Paul Karacan (Reading FC), Furkan Özçal (Kayserispor), Ergün Berisha (Udinese Calcio), Ferhat Kiraz (Gençlerbirliği), Necip Uysal (Beşiktaş A.Ş), Umut Sözen (Ankaraspor A.Ş).

Hücum Oyuncuları: Mustafa Pektemek (Gençlerbirliği), Ömer Şişmanoğlu (Kayserispor), Ahmet Arı (Gaziantepspor), Tevfik Köse (Bayer Leverkusen), Deniz Yılmaz (Bayern Münih).

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Hami Mandıralı da Trabzonsporlu futbolseverlere seslenerek, bu maçta kendilerini yalnız bırakmamalarını istemişti. Avni Aker Stadyumu'nu taraftarının doldurması yönünde mesaj vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler