Haydi İbrahim Yattara at golünü

Maçın adamı olması beklenen Yattara'ya ekstra motivasyon İstanbul'dan geldi.  Trabzonspor Beşiktaş'ı yendiği taktirde, Realİstanbul projesinden 600 bin TL'lik ev satın alan bir iş adamı tarafından Yattara'ya daire hediye edilecek.   Realİstanbul'dan Yatta

Haydi İbrahim Yattara at golünü

Maçın adamı olması beklenen Yattara'ya ekstra motivasyon İstanbul'dan geldi.

 

Trabzonspor Beşiktaş'ı yendiği taktirde, Realİstanbul projesinden 600 bin TL'lik ev satın alan bir iş adamı tarafından Yattara'ya daire hediye edilecek. 

 

Realİstanbul'dan Yattara'ya jest

 

İstanbul Merter'de Realİstanbul adlı konut projesinden bir daire satın alan Yattara'ya bir güzel haber proje ortaklarından Murat Türköz'den geldi.

 

İşadamı Türköz, Trabzonspor'un Beşiktaş'ı yenmesi halinde Realİstanbul'dan daire satın alan Yattara'ya aldığı daireyi hediye edeceklerini söyledi.

 

Trabzonspor'un takım halinde bir bütün olduğuna dikkat çeken işadamı Murat Türköz, “İsteğimiz Trabzonspor maçı kazansın. Bunun için Yattara'ya ekstra motivasyon sağlamak istiyoruz. Maçın adamı olacağını düşünüyoruz. Yattara ile maçı kazandığımızda aldığı daireyi kendine hediye edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

Öte yandan Realİstanbul'dan daire alan Gineli yıldızın projedeki en büyük ve en lüks daireyi seçtiği, 4+1 özellikte ve rezidans konforundaki dairenin satış fiyatının 600 bin TL civarında olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler