Hayden TS taraftarı Olimpiyata

Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Genel Sekreteri Hasan Yener, “Bu maç bizler için çok önemli, tüm taraftarımızı bu maça bekliyoruz” dedi. KESİNLİKLE 3 PUAN ALMALIYIZ Yener, İstan

Hayden TS taraftarı Olimpiyata

Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Genel Sekreteri Hasan Yener, “Bu maç bizler için çok önemli, tüm taraftarımızı bu maça bekliyoruz” dedi.

 

KESİNLİKLE 3 PUAN ALMALIYIZ

 

Yener, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının kendiler için çok büyük önemi olduğunu belirterek, “Kesinlikle 3 puan almamız gereken bir karşılaşma” dedi.

 

TARAFTARIMIZLA BU MAÇI KAZANIRIZ

Bu önemli maçta tüm Trabzonspor taraftarını Olimpiyat Statyumu'na beklediklerini ifade eden Yener, “Yarın kı müsabaka bizler için çok önemli maçlarımızdan birisidir. Bu maçta taraftarımıza ihtiyacımız var. O bakımdan tüm taraftarlarımızı İstanbul'da ve  çevre illerdeki tüm taraftarlarımızı Olimpiyat stadyumuna bekliyoruz. Onların destekleri bize büyük güç verecektir ve bu maçı kazanmamıza onların çok büyük katkısı olacaktır” diye konuştu.

 

Ligde Beşiktaş'ın ardından 17 puan ile 2. sırada bulunan Karadeniz ekibinde sarı kart cezalıları Hüseyin ve Cale, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında takımdaki yerlerini alamayacaklar.

 

Trabzonspor'da Hüseyin'in yerine Ceyhun'un görev alması, Cale'nin yerine ise sol tarafa Egemen'in çekilmesi bekleniyor. Egemen'in yerine stoper mevkiinde ise Giray forma giyecek.

 

 Karadeniz ekibinin yarınki karşılaşmaya Sylva, Serkan, Song, Giray, Egemen, Ceyhun, Selçuk, Colman, Yattara, Isaac ve Gökhan 11'i ile çıkması bekleniyor.

 

Selahattin AYDINLI / haber61.net

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor