Hayalimde Trabzonspor var

Özkan Sümer keşfetti”Futbola amatör küme takımlarından 24 Şubat'ta başladığını belirten Erhan, “Takımımla birlikte Trabzonspor'la bir hazırlık maçı yaptık. Bu maçta  birçok pozisyonu engelleyerek dönemin Altyapı Koordinatörü Özkan Sümer'in dikkatini çekti

Hayalimde Trabzonspor var
Özkan Sümer keşfetti”

Futbola amatör küme takımlarından 24 Şubat'ta başladığını belirten Erhan, “Takımımla birlikte Trabzonspor'la bir hazırlık maçı yaptık. Bu maçta  birçok pozisyonu engelleyerek dönemin Altyapı Koordinatörü Özkan Sümer'in dikkatini çektim. Beni kısa bir süre denemeye aldıktan sonra takıma dahil ettiler. Ardından 8 yıl aralıksız Bordo-Mavili formaya hizmet ettim” dedi.

 

“PAF takım sonrası herkes dağıldı”

PAF takım sonrası takımdan ayrılmak zorunda kaldığını ifade eden Erhan, şöyle konuştu; “PAF takımdaki diğer arkadaşlarımla birlikte yaş sınırını doldurduğumuz için ayrılmak zorunda kaldık. O dönem Karadenizspor  olmadığı için herkes farklı farklı takımlara dağıldı. Ben de Değirmenderespor'la anlaştım. Sezon başında İhsan hoca benimle görüşerek takımda yer almamı istedi. Ben de kabul ettim”

 

“Beklemediğimiz bir kayıp yaşadık”

Sezon başında başarısız neticeler aldıklarını dile getiren Erhan, “Bu bizim yeni bir takım olmamızdan kaynaklandı. Ancak Klasman Grubu'na iyi başlangıç yaparak 3 galibiyet, 1 beraberlik aldık. Son oynadığımız Akçaabat Sebatspor maçında beklenmedik bir kayıp yaşadık. Son anlarda gelen gol tüm hesaplarımızı bozdu” diye konuştu.

 

“Kazanmamız gereken bir maç”

Hafta sonu Ofspor'la karşılaşacaklarını sözlerine ekleyen Erhan, “Hedeflerimiz doğrultusunda mutlak kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Takım olarak iyi durumda olduğumuzu söyleyebilirim. Amacımız bize güvenenleri mahcup etmemek” yorumunu yaptı.

 

“Kalitemiz bu ligin üzerinde”

Bu sezon Bank Asya 1. Ligi'ne çıkmayı hedeflediklerini vurgulayan Erhan, şunları söyledi; “Hem teknik heyet hem de oyuncular olarak bizler bu hedefe fazlasıyla odaklanmış durumdayız. Kalitemiz bu ligin üzerinde. Bu doğrultuda tüm maçlara bir final gözüyle hazırlanıp, beklemediğimiz bir sürprizle karşılaşmamak istiyoruz”

 

“Bir gün mutlaka Trabzonspor'da olacağım”

PAF takımdan ayrıldıktan sonra önüne hedef koyduğunu belirten Erhan, “PAF takım sonra kendime 3 yıl sonra Süper Lig'de oynamalıyım diye hedef koydum. Bu ikinci senem. İnşallah önümüzdeki sezon bu hedefime ulaşmış olurum. Tabi ki hayalim Trabzonspor kadrosunda yer almak. Ama olmazsa diğer takımlarda kendimi daha da geliştirip bir gün mutlaka Bordo-Mavili formayı giymek istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor