Hayal kırıklığı Cardozo!

Trabzonspor adına gecenin en büyük hayal kırıklığı, Oscar Cardozo’nun performansıydı. Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunda, Bordo- Mavililer umudunu Paraguaylı golcüye bağlamıştı. Ancak Cardozo, kariyerinin belki de en kötü maçlarından birini çıkardı. H

Hayal kırıklığı Cardozo!

Trabzonspor adına gecenin en büyük hayal kırıklığı, Oscar Cardozo’nun performansıydı. Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunda, Bordo- Mavililer umudunu Paraguaylı golcüye bağlamıştı. Ancak Cardozo, kariyerinin belki de en kötü maçlarından birini çıkardı. Hücumda neredeyse kendisine gönderilen tüm topları ezen tecrübeli futbolcu, kendi yarı sahasında da inanılmaz hatalar yaptı. Cardozo’nun biri ceza sahasında, diğeri de ceza alanı dışında yaptığı iki hata, takımının gol yemesine neden oldu. Yıldız futbolcu kötü gününde olunca, doğal olarak Bordo-Mavililer rakip yarı alanda hiçbir varlık gösteremedi. 

Ersun hoca, maç boyunca Cardozo’yu besleyecek oyun düzeni adına hamleler yapsa da, başarılı olamadı. Paraguaylı’nın da ağır yenilgi sonrası başı önde soyunma odasına gittiği görüldü ve soyunma odasında kimseyle konuşmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor