H.Avni Aker'e 1.5 milyon lira daha

Bugün Trabzon’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Hüseyin Avni Aker Satadyumu’nun hem lige hem de şampiyonlar Ligi maçlarına hazır hale gelmesi için çalışmalara başlandığını söyledi.Bakan Kılıç 1.5 aylık bir süre içerisinde Avni Aker Stadyumu’nun ye

H.Avni Aker'e 1.5 milyon lira daha

Bugün Trabzon’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Hüseyin Avni Aker Satadyumu’nun hem lige hem de şampiyonlar Ligi maçlarına hazır hale gelmesi için çalışmalara başlandığını söyledi.

Bakan Kılıç 1.5 aylık bir süre içerisinde Avni Aker Stadyumu’nun yenilenme çalışmaları için şu ana kadar 4.5 milyon Türk Lirası bir aktarımda bulunduklarını ve Trabzonspor’a 1.5 milyon lira daha göndereceklerini söyledi.

Bakan Kılıç’ın konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle  ''Trabzon'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun hem Süper Lig'e hem de Şampiyonlar Ligi'ne hazır hale getirilmesine yönelik çalışmalara bildiğiniz gibi Trabzon'daki Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları öncesinde başlamıştık ve bu amaçla hazırlıkları Trabzonspor Kulübünün yönetmesi, finansmanı da Gençlik ve Spor Bakanlığının sağlaması noktasında çalışmaları hızlandırmıştık. İçinde bulunduğumuz an itibariyle son 1.5 ay içerisinde Avni Aker Stadyumu'nun yenilenmesi, modernize edilmesi ve sezona hazır hale getirilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Trabzonspor Kulübümüze 4.5 milyon lira nakit aktarmış bulunmaktayız, yani eski rakamla 4.5 trilyon. Önümüzdeki hafta içinde de Trabzonspor'a ayrıca 1.5 milyon lira daha göndereceğiz ve dolayısıyla Avni Aker Stadyumu'nun yeni sezona hazır hale gelmesi için gereken 6 milyon lira yani eski parayla 6 trilyonun tamamını Trabzon'a ve Trabzonspor'a aktarmış olacağız. Biz Trabzon'da futbolseverlere Avni Aker'de iyi bir seyir zevki diliyoruz ve yine Trabzon'dan tüm Türkiye liglerinde bu sezon, tribünlerde çok daha özenli, çok daha dikkatli olunması, takımları desteklerken daha yüksek performans ama kesinlikle tribünlerin aile tribünü olmasına katkı sağlayacak bir vizyonun bütün şehirlerde sahiplenilmesi gerekliliğini bir daha ortaya koyuyor ve taraftarlardan ricada bulunuyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor