Hava saldırısı nedeniyle maç durduruldu: Oyuncular sığınaklara indi

Ukrayna Premier Lig’de oynanan Shakhtar Donetsk - Obolon Kiev karşılaşması, bölgede çalmaya başlayan hava saldırısı sirenleri sebebiyle üç kez kesintiye uğradı.
Hava saldırısı nedeniyle maç durduruldu: Oyuncular sığınaklara indi

Ukrayna'daki savaş koşulları, spor müsabakalarını etkilemeye devam ediyor. Shakhtar Donetsk ile Obolon Kiev arasında oynanan lig mücadelesi, hava saldırısı alarmı verilmesi üzerine hakem kararıyla tam üç kez durdurulmak zorunda kaldı. Güvenlik protokolleri gereği futbolcular ve teknik heyet, sirenlerin çalmasıyla birlikte hızla sığınaklara yöneldi.

Güvenlik Önlemleri En Üst Seviyede

Karşılaşma sırasında çalmaya başlayan sirenler, sahadaki hareketliliği bir anda durdurdu. Maçın hakemleri, yerel güvenlik birimlerinden gelen uyarılar doğrultusunda oyunu durdurarak her iki takımın oyuncularını ve görevlileri güvenli alanlara gönderdi. Saldırı riskinin geçmesi beklendikten sonra oyunun devam etmesi için şartlar yeniden değerlendirildi.

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.