Hatayspor'da Erdoğan tepkili: Yüzde yüz iki penaltımız verilmedi

Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan maç sonunda konuştu

Hatayspor'da Erdoğan tepkili: Yüzde yüz iki penaltımız verilmedi

Trabzonspor’un 2-0 yendiği Hatayspor’un teknik direktörü Ömer Erdoğan maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Erdoğan şöyle konuştu;
Coşkulu bir taraftar önünde coşkulu başlayacak bir Trabzonspor bekliyorduk öyle de oldu. Rakibe fazla pozisyon vermeden geçiş oyunu iyi oynamak planımızdı. Ama galiba yanlış anlattım oyuncularıma yada onlar yanlış anladı. Çok geriye gömüldük, oyunun kontrolünü rakibe verdik. Sayısal anlamda çok olduğumuz yerlerde bile onların rahat pas yapmasına izin verdik ve devamında gol yedik. İlk yarı bizim için yılın kötü oyunlarından biriydi. 

İkinci yarıya formasyon değiştik. İki net pozisyon yakaladık. Onlardan birini atabilsek farklı bitebilirdi. Orada da Uğurcan’ın iyi çıkardığı toplar vardı. Teknik direktörlüğe başlarken hakemlerle ilgili konuşmayacağım dedim Ama iki tane yüzde yüz verilmeyen penaltı var. VAR’dan verilmedi neye göre değerlendiriliyor anlamıyorum. VAR’dan penaltı denmediği için hakem devam ettiriyor herhalde. Oyuncularımızın mücadelesi karşısında böyle haksızlığa uğramak bizi üzdü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor