Hatayoğlu göreve devam ediyor

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu yapılan kongre ile yeniden başkan seçilerek göreve devam ediyor.Güngören dernek genel merkezinde yapılan kongreye tek liste olarak katılan Başkan Alaattin Hatayoğlu ve yeni yönetimi üyelerden görev

Hatayoğlu göreve devam ediyor

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu yapılan kongre ile yeniden başkan seçilerek göreve devam ediyor.

Güngören dernek genel merkezinde yapılan kongreye tek liste olarak katılan Başkan Alaattin Hatayoğlu ve yeni yönetimi üyelerden görev alarak 3 yıl daha taraftarlara hizmet edecek.

10-001.jpgDernek merkezinde gerçekleşen kongreye divan başkanlığını Nurol Tak, divan heyetinide  Yavuz Güngen ile Dr. Kağan Özer yönettiği kongrede konuşan Başkan Alaattin Hatayoğlu "Keşke birileri çıksada dernek başkanlığına talip olsa. Yönetim kurulundaki arkadaşların ısrarı üzerine bu göreve yeniden talip oldum" dedi.

Derneğin bu güne kadar çalışmaları hakkındada bilgi veren Alaattin Hatayoğlu 1967 Trabzonsporlular derneğinin tek gündemi olan şike hakkındada düşüncelerini tekrar dile getirdi.Başkan Hatayoğlu "Trabzonsporun değişmeyen gündemi şikedir. Trabzonsporun kupası siyasetin kendisindedir. Ne fenerbahçe ne Aziz Yıldırım nede Federasyon, Devletin bir numarası bu işin yolunu tıkamıştır. Bu şike sürecinde önde gelen kanaat önderleri günü kurtarmak adına Sadece Şikeyi gündeme getiriyorlar. Bizler inançlı insanlarız. Gerçek imanlı bir insan güçlünün değil mazlumun yanında yer alır"dedi.

9-001.jpgYapılan kongredeki oylamada tek liste çıkmasından dolayı oy birliği ile yeni yönetim seçildi. Kurucu Başkan Numan Tak katılımcılara birlik beraberlik mesajı vererek derneğe ve yönetime sahip çıkılması konusunda haziruna çağrıda bulundu. Kongrede alınan tüzük değişikliği kararındada daha önceden 2 yılda olunan kongre 3 yılda bir yapılması karara bağlandı. Kongreye katılanlar arasında Türkiye Futbol antrenörler derneği İstanbul şube başkanı Rıza Çavuşoğlu, Tuna spor kulübü başkanı Haydar Uzun, Dernek üye ve delegeleri hazır bulundular. Yöresel sanatcılar Karadenizli ikiz kardeşler Hasan ve Hüseyin Yıldırım kardeşlerde kogrede yer alanlardan.

Yeni yönetim ve miasafirlerle beraber çektirtiği hatıra fotoğrafı ile daha güçlü olduğunu bir daha gösterdi.

1967 TRABZONSPORLULAR DERNEĞİ YENİ YÖNETİM KURULU

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYE           DENETLEME KURULU  ASİL ÜYE

 

1, Alaettin Hatayoğlu                        1, Ömer Bulut

2, Aslan Bulut                                    2, Barış Varol

3, Ahmet Akyüz                                 3, Ahmet Özdemir

4, Hacı Ömer Doğanay

5, Haydar Uzun

6, Ahmet Şentürk

7, Mehmet Tenha

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler