Hatayoğlu, "Başarısızlığın tek suçlusu Hacıosmanoğlu"

Trabzonspor'un son dönemde ki gündemin değerlendiren 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaatin Hatayoğlu, muhabirimiz Bahar Kurbay'a çarpıcı açıklamalar yaptı."HACIOSMANOĞLU, TRABZONSPOR'U MACERAYA İTİYOR""Trabzonspor'un başarısızlığının tek suçlusu H

Hatayoğlu, "Başarısızlığın tek suçlusu Hacıosmanoğlu"

Trabzonspor'un son dönemde ki gündemin değerlendiren 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaatin Hatayoğlu, muhabirimiz Bahar Kurbay'a çarpıcı açıklamalar yaptı.

"HACIOSMANOĞLU, TRABZONSPOR'U MACERAYA İTİYOR"

"Trabzonspor'un başarısızlığının tek suçlusu Hacıosmaoğlu'dur" diyen Hatayoğlu, açıklamasına şöye devam etti;

Sanki dünya çapında bir teknik direktör Trabzon'a getiriyoruz algısı yaşatan kendisi. başarısızlık diğer bir örneği yönetimde olduğundan beri teknik direktörlüğünün değişiklerini örnek verebiliriz. Başarsızılığın olduğu teknik direktörün değişilkliği söz konusu oluyor. Yapılan 22 futbolcu transferi ile ile Trabzonspor'u transfer şampiyonu yapmıştır lakin kulübü ekonomik olarak batağa götürüyor. 8 yönetici istifa etmiş bir yönetimden başarı beklemek haylaciliktir.İbrahim Hacıosanoğlu mahkeminin yapın dediği kongreyi yapmayarak 3-5 ay daha kulübün başında nasıl olurum hesabıyla Trabzonspor'u maceraya itiyor. Bugüne kadar Trabzonspor tarihinde beş hafta galip gelemeyen bir lig başlangıcı olmamıştır.Buna rağmen halen daha taraftarı oyalama "aldığım futbolculara kefilim, hocaya kefilim" ifadeleriyle zaman kazanmanın peşinde. Özellikle yıldz diye transfer ettiği Cardozo, müzbin sakat olduğu noktasında söylentiler  var. Hacıosmanoğlu, kongre kararı acilen almalı. başarısız olduğunu kabul etmeli gerçek Trabzonspor sevdalısıysa köşesine çekilip sevdasını derinden yaşamalı.

TRABZON DIŞINDA YAŞAYANLAR DAHA MI ZEKİ

Kongre yapması durumda kimler aday olur sorusuna ise Hatayoğlu şöyle cevap verdi;

Trabzonspor'u taşıyabilecek macara peres olamayn ekonomisi ile bilgisiyle herşeyten evvel politize olmamış adayların Trabzonspor için öne çıkması gerekir. Geçen dönemki adayların Trabzonspor'u taşıyamayacağını dernek olarak onların hiç birine destek vermeyeceğini açıklamıştır. oluşan bu tabloda hiç bir payımız yoktur. Biz dernek olarak hayalcilerle değil gerçekci olanlara destek veririz. Trabzon şehri silkinip kendine dönmeli ithaal yöneticiler ve başkanlar yerine şehrimizin ve Trabzonspor'un ağırlığını taşıyabilecek kişiler bu süreçte öne çıkmamalılar. Geçen dönem 5 adayı dördü Trabzon'dan dışındaydı İstanbul'dan yaşayan biri olarak diyorum ki; Trabzon dışından gelen başkan adayları bu şehirden yaşayanlardan daha mı zeki ki onların etrafında yönetimler oluşuyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor