Hasan Yener'den taraftara

Trabzonspor Genel Sekreteri Dr. Hasan Yener bir açıklama yaparak önümüzdeki sezon kombine bilet satışları için tüm kesimlerden destek beklediklerini vurguladı. Yönetim kurulunun bu anlamdaki çalışmalarına şimdiden başladığını kaydeden Yener, “Özel şirketl

Hasan Yener'den taraftara
Trabzonspor Genel Sekreteri Dr. Hasan Yener bir açıklama yaparak önümüzdeki sezon kombine bilet satışları için tüm kesimlerden destek beklediklerini vurguladı.

Yönetim kurulunun bu anlamdaki çalışmalarına şimdiden başladığını kaydeden Yener, “Özel şirketler, kamu kurum ve kuruluşları, amatör kulüp yöneticileri kısacası herkes kombine bilet satışlarına destek vererek bu konuya sahip çıkarsa kulübe ciddi bir katkı sağlamış olur. Yönetim olarak beklentimiz bu yöndedir” diye konuştu.

Taraftarların Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda rahat maç izlemeleri için bir dizi düzenlemeler yapılacağının da altını çizen Yener, “Özellikle taraftar profilinin değişmesi adına bayanları ve çocukları tribünlere çekmeyi planlıyoruz. Stadyumun fiziki şartlarında gerçekleştireceğimiz yeniliklerle bayanlara ve çocuklara özel tribünler oluşturarak onlara indirimli bilet satışı gerçekleştireceğiz. Böylelikle kentimizde maç günlerini tüm kesimlerin aynı coşkuyla yaşamalarını sağlayacağız” dedi.

Yabancı madde atılmasın

Ayrıca stadyumda yabancı madde atılmasıyla ilgili de uyarılarda bulunan Genel Sekreter Yener, “Bu durumun getirdiği maddi külfetin yanı sıra imaj kaybını da düşünerek dikkatli davranmalıyız. Taraftarlarımız bu konuda daha hassas ve duyarlı olmalılar. Tribünlerde otokontrolü sağlayıp birbirlerini uyarırlarsa sorun büyük oranda aşılır” yorumunu yaptı.

Yener, kulübümüzün UEFA kriterlerin uyum konusunda eksiksiz olduğunu da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor