Hasan, Jabi, Erdinç elde kaldı

Trabzonspor'da Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Hasan, Jabi ve Erdinç'in henüz kendilerine kulüp bulamadığını da belirterek, "Bu futbolculara kendilerine kulüp bulmaları durumunda gerekli kolaylığın sağlanacağı sözünü verdik. Ancak onlar kulüp bulamad

Hasan, Jabi, Erdinç elde kaldı
Trabzonspor'da Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Hasan, Jabi ve Erdinç'in henüz kendilerine kulüp bulamadığını da belirterek, "Bu futbolculara kendilerine kulüp bulmaları durumunda gerekli kolaylığın sağlanacağı sözünü verdik. Ancak onlar kulüp bulamadı. Dolayısıyla bizim futbolcumuz olarak yollarına devam edecekler. Bizde onları her zaman hazır tutmaya dikkat edeceğiz" dedi.

Alioğlu, Nijeryalı futbolcu Isaac Promise'nin vize işlemlerini hallettiklerini de ifade ederek, "Isaac bu hafta içi takımla birlikte çalışmalara başlayacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor