Hasan Doğan anısına turnuva

Sunuculuğunu Tayfun Talipoğlu'nun yapacağı açılış töreninin ardından Şöhretler Karması ile Dünya üçüncüsü Türkiye Ampute Milli Takımı arasında bir gösteri maçı oynanacak. FIFA kokartlı hakem Selçuk Dereli'nin yöneteceği karşılaşmada Ampute Milli Takımı'na

Hasan Doğan anısına turnuva
Sunuculuğunu Tayfun Talipoğlu'nun yapacağı açılış töreninin ardından Şöhretler Karması ile Dünya üçüncüsü Türkiye Ampute Milli Takımı arasında bir gösteri maçı oynanacak.

FIFA kokartlı hakem Selçuk Dereli'nin yöneteceği karşılaşmada Ampute Milli Takımı'na karşı, Şöhretler Karması takımında Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, TFF Başkanı Mahmut Özgener, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, merhum Hasan Doğan'ın oğlu Selim Doğan ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın da forma giyecekleri bildirildi.

TFF grassroots ana sponsoru Ülker'in desteğiyle gerçekleşecek açılış törenine Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullardan bin 500 civarında öğrencinin de katılacağı duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor