Hangi futbolcu formayı çöpe attı!

Bursaspor'dan eşi ile yaşadığı sıkıntılar nedeniyle ayrılan Kenny Miller, Bursa'daki evinden ayrılırken formalarını çöpe attığı ortaya çıktı. Bursaspor'da 6 ay içerisinde taraftarın sevgilisi haline gelen usta golcü, Avusturya kampından ayrıldıktan sonra

Hangi futbolcu formayı çöpe attı!

Bursaspor'dan eşi ile yaşadığı sıkıntılar nedeniyle ayrılan Kenny Miller, Bursa'daki evinden ayrılırken formalarını çöpe attığı ortaya çıktı.

Bursaspor'da 6 ay içerisinde taraftarın sevgilisi haline gelen usta golcü, Avusturya kampından ayrıldıktan sonra Bursa'ya dönerek evindeki eşyaları toplamaya başladı. Eşinin uyum sağlayamadığını bahane ederek Galler'in Cardiff City takımına transfer olan Kenny Miller'ın boşalttığı lüks daireyi tadilat yapmak için gelen şirket görevlileri golcünün giydiği Bursaspor formalarını yaşadığı dairenin çöpünde buldu. Bursaspor'dan bonservisi nedeniyle ayrılmakta güçlük çeken tecrübeli golcünün formalarını çöpe atması taraftarı ve camiayı üzdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler