Hamzaoğlu kaç yıllık imzalayacak? Açıklandı!

Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi Ali Dürüst, Hamza Hamzaoğlu ile yaptıkları anlaşmanın süresini açıkladı. Gaziantepspor maçı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dürüst, Hamzaoğlu ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardıklarını ve sözleşmede herha

Hamzaoğlu kaç yıllık imzalayacak? Açıklandı!
Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi Ali Dürüst, Hamza Hamzaoğlu ile yaptıkları anlaşmanın süresini açıkladı. Gaziantepspor maçı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dürüst, Hamzaoğlu ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardıklarını ve sözleşmede herhangi bir opsiyon bulunmadığını kaydetti.
 
Öte yandan deneyimli yönetici, kulüpteki olağanüstü durumun sona erdiğini vurguladı ve "Bizim görevimiz olağanüstü durumlarda yardımcı olmak. Oyuncularımızı ve Taffarel'i kutluyoruz. Bundan sonra normal sürece geçtik." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler