Hamzaoğlu: İyi oynadık, sonuçlandıramadık

Çaykur Rizespor’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu maç sonunda konuştu

Hamzaoğlu: İyi oynadık, sonuçlandıramadık

Trabzonspor’un 2-1 mağlup ettiği Çaykur Rizespor’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu maç sonunda basın toplantısında açıklamada bulundu.

Hamza Hamzaoğlu şöyle konuştu;
Penaltı pozisyonunda Bolasie’nin göğsünden çıktığını görmüştük. Bu nedenle itirazlarımız oldu. Ama devre arasında Bolasie eline çarptığını söyledi. Bizde hakemlerden özür diledik. 

Geçen haftalara göre daha iyi durumdaydık. Daha iyi mücadele ettik zaman zaman hücuma çıkışlarımız olumluydu. Son vuruşlarda etkisiz kaldık. Onun dışında takımdan memnunum. Remy’nin gerçekten tendonlarında ciddi problemleri var. O da takıma bir şeyler katmak istiyor. Ama sorunları el vermiyor. Bizde onu elverdiğince kullanmak istiyoruz ihtiyacımız olduğunda yardımcı olması için oyuna alıyoruz onun davranışlarından memnunuz ama fiziksel olarak yeterli değil. Bizde ona göre hareket ediyoruz. 

Biz bu takımla ligde kalacağımız inanıyoruz Oyuncularımızın enerjisi, bizle uyumları, rahat bir çalışma ortamımız var. En altlarda olmamıza rağmen kimseden olumsuz bir bakış daha görmüyoruz bu olumlu ortam bizi başarıya taşıyacaktır. Devre arasına kadar oyuncularımızla elimizden geleni yapacağız hem oyuncu kazanmaya çalışacağız hem de elimizdekileri değerlendireceğiz. Olursa transfer yapacağız. Şuanda transfer düşüncemiz yok. Takımımıza ve oyunumuza odaklandık.

Alanya da iyi bir takım. İyi oynuyorlar. Biz kendi sahamızda oynayacağız. Kendi oyunumuzu onlara kabul ettirmeye çalışacağız biz kazanmaya oynamalıyız. Bizim puanlara ihtiyacımız var. Puan yetmez. Alanya maçında üstün oynayıp kazanmaya çalışacağız. 
Oyun beklediğimiz gibi gelişti. İkinci yarıda oyuna sokacağımız arkadaşlarla oyunu değiştirebiliriz diye düşündük. Trabzonspor da bizim gibi yaptı. 1-0 gidebilsek farklı olabilirdi. Trabzonspor da penaltıdan bir gol bulunca beraberlik oldu ikinci gol şansızlıktı. İyi oynamamıza rağmen sonuçlandıramdık ben takımımdan isteklerinden dolay memnunum.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor