Hamza Hamzaoğlu galibiyetle başladı

Hamza Hamzaoğlu'nun ilk sınavında Galatasaray, TT Arena'da Eskişehirspor'u 4-2 mağlup etti. Gol düellsonuna sahne olan maçın 7. dakikasında Pandev penaltı kaçırdı, 57. dakikasında Melo atıldı. Ancak Cim Bom, Es-Esi 4-2 mağlup etmeyi bildi.Karşılaşmaya iki

Hamza Hamzaoğlu galibiyetle başladı

Hamza Hamzaoğlu'nun ilk sınavında Galatasaray, TT Arena'da Eskişehirspor'u 4-2 mağlup etti. 

Gol düellsonuna sahne olan maçın 7. dakikasında Pandev penaltı kaçırdı, 57. dakikasında Melo atıldı. Ancak Cim Bom, Es-Esi 4-2 mağlup etmeyi bildi.

Karşılaşmaya iki takım da çok hızlı başlarken maçın ilk golü henüz 5. dakikada geldi. Ceza sahası dışı sol çaprazından harika bir frikik golü atan Serdar Özkan, Eskişehirspor'u 1-0 öne geçirdi. 

Bu golden sadece 2 dakika sonra Cim Bom penaltı kazandı. Semih Güler'in eliyle kestiği top sonrası hakem Ali Palabıyık penaltı noktasını gösterdi. Ancak atışın başına geçen Pandev'in vuruşunda kaleci Sinan Ören gole izin vermedi.

Dakikalar 15'i gösterirken bir harika frikik golü daha yaşandı. Galatasaray'ın kazandığı serbest vuruşta Selçuk İnan nefis bir frikik golüyle skora dengeyi getirdi. 

36. dakikada Pandev yerde kalınca hakem Ali Palabıyık, bir kez daha G.Saray lehine penaltı düdüğü çaldı. Topun başına geçen Selçuk İnan da takımını 2-1 öne geçirdi.

İkinci yarıdaki temponun da ilk yarıdan aşağı kalır yanı yoktu. 57. dakikada 2. sarı kartı fgören Melo kırmızı kartla oyun dışı kalınca G.Saray kalan dakikaları 10 kişi oynadı. Rakibinin eksilmesini iyi değerlendiren Eskişehirspor'da sahneye Erkut Şentürk çıktı. Genç oyuncu 61. dakikada çok şık bir golle Es-Es'e 2-2'lik beraberliği getirdi. 

83. dakikada ise bir güzel gol daha geldi. Savunmadan seken topu alıp 3 kişiyi ekarte eden Bruma jeneriklik bir golle G.Saray'ı 3-2 öne geçirdi. Kalan dakikalarda Es-Es, beraberlik için tekrar yüklense de 89'da Umut Bulut maçı bitiren golü kaydetti.

Bu sonuçla Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubuna 3 puanla başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor