Hami'ye şans verdik

Trabzonspor Başkanı İbreahim Hacıosmanoğlu katıldığı bir TV prpgramında sorulan bir soru üzerine Hami Mandıralıya şans verdiklerini söyledi.Hacıosmanoğlu" Takımın başında efsane oyuncumuz Hami Mandıralı var. Perşembe günü de önemli bir maçımız var. Herkes

Hami'ye şans verdik

Trabzonspor Başkanı İbreahim Hacıosmanoğlu katıldığı bir TV prpgramında sorulan bir soru üzerine Hami Mandıralıya şans verdiklerini söyledi.

Hacıosmanoğlu" Takımın başında efsane oyuncumuz Hami Mandıralı var. Perşembe günü de önemli bir maçımız var. Herkes teknik direktör olarak doğmuyor. Herkese bir şasn verilmeli. Oda bizim kardeşimiz, onada o şansı verdik zaten takımın başında. Arzumuz Hami'nin takımın başında kalması yönünde. Arzumuz başarılı olması ve yeni bir antrenörü Trabzonspor'un çıkarması. İnşallah Türk futbolu yeni bir hoca kazanacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler