Hami'ye benzemek gurur verici

Trabzonspor'un milli oyuncusu Ceyhun Gülselam, bordo-mavili takımın eski kaptanı Hami Mandıralı'ya benzetilmesinin gurur verici olduğunu söyledi. Ceyhun, yaptığı açıklamada, Bayern Münih'in alt yapısında 7 yıl futbol oynadıktan sonra Unterhaching takımınd

Hami'ye benzemek gurur verici

Trabzonspor'un milli oyuncusu Ceyhun Gülselam, bordo-mavili takımın eski kaptanı Hami Mandıralı'ya benzetilmesinin gurur verici olduğunu söyledi.

Ceyhun, yaptığı açıklamada, Bayern Münih'in alt yapısında 7 yıl futbol oynadıktan sonra Unterhaching takımında profesyonel olduğunu ve daha sonra milli takıma yükseldiğini, ardından da Trabzonspor'a transfer olduğunu anlattı.

A Milli Takım formasını genç yaşta giymesinin büyük bir onur olduğunu ifade eden Ceyhun, ''Herkese böyle bir şeyin nasip olmayacağını biliyorum. Bunun içinde elimden geldiğince çok çalışıp kendimi geliştirmek istiyorum'' dedi.

Almanya'da futbol oynadığı dönemde kendisini Alman Milli Takımı'na almak istediklerini kaydeden Ceyhun, ''Ne ben ne de ailem bu konuyu gündeme bile getirmedik. Sonuçta biz Türk'üz. O konuda konuşulmayacağını bile düşündüğüm için Almanya'dan gelen teklifleri reddedip ay-yıldızlı formayı seçtim'' diye konuştu.

Hami Mandıralı'ya topa vuruş stili konusunda benzetilmesinin gurur vericiği olduğunu ifade eden Ceyhun, şöyle devam etti
''Hami hoca gibi birine benzetilmek gurur verici. Ümit Milli Takım'da yaptırdığı antrenmanlarda bazen vuruşlar yapıyor ve yaptığı vuruşların etkisinde hala bir azalma yok. Onun gibi olmak çok zor. Çok çalışmam gerekiyor. Antrenmanlarda fırsat buldukça şut atmaya çalışıyorum.''
Futbol hayatında basamakları birer birer çıkmak istediğini ifade eden Ceyhun, ''Önüme kısa hedefler koyup sonra bunları gerçekleştirmek amacındayım. Önce Trabzonspor'da ilk 11'de oynayıp, kalıcı olmayı planlıyorum. Sonra o büyük ve özel hedef olan şampiyonluğa ulaşmak istiyorum. Lige iyi bir başlangıç yaparak başarılı bir grafik çizdik. Zaman zaman olumsuz sonuçların alınması doğal. Ancak bizim hedefimiz lig sonuna kadar zirve mücadelesini sürdürmek'' diye konuştu.

Ceyhun, Chelsea'de oynayan Frank Lampard, İnterli Viera gibi oyuncuları yakından takip ettiğini, bu oyuncuların sahada duruşları, topu kullanmaları, takımı yönlendirmelerine baktığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler