Hamit'in bu sözleri kime?

Almanya yenilgisi sonrası A Milli Takımımız’ın performansını eleştiren Hamit Altıntop dün akşam da ilginç ifadeler kullandıTakım olarak daha iyi futbol oynamak istediklerine dikkat çeken Hamit Altıntop, “Almanya maçından sonra da söylediğim gibi bazı enge

Hamit'in bu sözleri kime?

Almanya yenilgisi sonrası A Milli Takımımız’ın performansını eleştiren Hamit Altıntop dün akşam da ilginç ifadeler kullandı

Takım olarak daha iyi futbol oynamak istediklerine dikkat çeken Hamit Altıntop, “Almanya maçından sonra da söylediğim gibi bazı engeller var. Bu engelleri şimdi değil, yeri gelince konuşabiliriz. Bu engeller sadece futbolla ilgili olsaydı, kendi aramızda konuşarak halledebilirdik, ama yalnızca futbolla ilgili değil” diye konuştu.

Hamit sözlerine şöyle devam etti:

“Daha iyi olmak için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Çok çalışmamız ve sabırlı olmamız gerekiyor. Teknik heyetimizi özellikle kutlamak istiyorum, çünkü çok sabırlılar. Eleştiriye herkes kendinden başlamalı. Esas olan önce kendine saygı ve dürüstlüktür. Bu konulara daha fazla girmek istemiyorum. Çocukları okulda nasıl eğitirseniz öyle olur.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler