Hamit Real Madrid'i karıştırdı

Milli futbolcunun, “Sakatlığım süresince kulübümden beş kuruş para almayacağım” demesi Real Madridli yönetimin ve taraftarın gönlünü fethetti. Uzun süredir sakat olan Kaka ile Higuain ise bu sözlere tepki gösterdiReal Madrid’de forma giyen Hamit Altıntop’

Hamit Real Madrid'i karıştırdı

Milli futbolcunun, “Sakatlığım süresince kulübümden beş kuruş para almayacağım” demesi Real Madridli yönetimin ve taraftarın gönlünü fethetti. Uzun süredir sakat olan Kaka ile Higuain ise bu sözlere tepki gösterdi

Real Madrid’de forma giyen Hamit Altıntop’un, “Sakat olarak geçirdiğim dönem içinde kulübümden beş kuruş para almayacağım” demesi İspanya’da büyük tartışma yarattı. Hamit’in bu jestine İspanyol oyuncuların büyük destek verdiği, ancak özellikle başta Kaka ve Higuain olmak üzere yabancıların tepki gösterdiği öğrenildi.
Real Madrid Yönetimi ise Hamit ile bir görüşme yaparak, aldığı kararın kendilerini duygulandırdığını belirtti. Real Madrid taraftarı ise önceki gün oynanan Şampiyonlar Ligi’ndeki Real Madrid-Ajax karşılaşmasında son 9 dakikada oyuna giren Hamit’i ayakta alkışladı. Stadı dolduran yaklaşık 70 bin Madridli, taraftarın alkışını alan Hamit için, “Özlediği formasına kavuştu” diyen televizyon yorumcusu, “Real Madrid’e hem bedavaya geldi, hem de oynamadan para istemedi. Bu Türk, İspanyolların gönlünü fethetti. Alkışlar bunu gösteriyor” yorumunu yaptı.

Zorda kaldılar
Bu arada Real Madrid’de uzun süre sakatlık geçiren ve oynamadan para kazanmaya devam eden Kaka ve Higuain’in Hamit’e tepkili olduğu belirtildi. Hamit’in aldığı bu kararın kendilerini hem taraftar hem de yönetim önünde küçük düşürdüğüne vurgu yapan iki oyuncunun Hamit ile konuşmamaya çalıştığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor