Hamili Ümitlerin rakibi belli oldu

Türkiye, 2. Grup'ta İsveç, Ermenistan, İrlanda Cumhuriyeti, Gürcistan ve Estonya ile eşleşti.Danimarka'nın Aarhus kentinde çekilen kura sonunda Türkiye, 2. Grup'ta İsveç, Ermenistan, İrlanda Cumhuriyeti, Gürcistan ve Estonya ile eşleşti. 2009-2011'de yapı

Hamili Ümitlerin rakibi belli oldu

Türkiye, 2. Grup'ta İsveç, Ermenistan, İrlanda Cumhuriyeti, Gürcistan ve Estonya ile eşleşti.

Danimarka'nın Aarhus kentinde çekilen kura sonunda Türkiye, 2. Grup'ta İsveç, Ermenistan, İrlanda Cumhuriyeti, Gürcistan ve Estonya ile eşleşti.

2009-2011'de yapılacak olan maçların kura çekiminde Futbol Federasyonu Dış İlişkiler Müdürü Metin Tunçer, Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Hami Mandıralı ve antrenör Zeki Önatlı da hazır bulundu.

Toplam 10 grubun oluştuğu kura çekimi sonunda, gruplarını ilk sırada 10 takımın yanı sıra, grup ikincileri arasından en iyi puan ve averaja sahip 4 takım play-off'a yükselmeye hak kazanacak. Finallerde 1. tur maçlarını maç yapmadan geçecek evsahibi Danimarka ile play-off'lardan yükselen 7 takım mücadele edecek.

İlk maçlar 28-29 Mart 2009, son maç ise 7 Eylül 2010 tarihinde yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor