Hami'li Millilerin Avrupa sınavı

2009 Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off ikinci maçında Beyaz Rusya ile karşılaşacak olan Ümit Milli Futbol Takımı dün akşam yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık olarak gerç

Hami'li Millilerin Avrupa sınavı
2009 Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off ikinci maçında Beyaz Rusya ile karşılaşacak olan Ümit Milli Futbol Takımı dün akşam yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda milliler taktik ağırlık bir çalışma yaptı. Bugün TSİ ile saat 19.00'da Borisov şehrindeki Gorodskov Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya mililerin şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

"Onur, Serdar Kurtuluş, Orhan Şam, Eren Güngör, Ferhat Öztorun, Mehmet Güven, Özer Hurmacı, Abdullah Durak, Asparslan Erdem, Sercan Yıldırım, Mustafa Pektemek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor