Hami'den taraftara çağrı!

Bordo-mavili takımın teknik sorumlusu, tüm maçlarda kendi oyun anlayışlarını rakiplerine kabul ettirmeleri gerektiğini ifade ederken, taraftarlara da mesaj yolladı: "Sadece kaleci Onur'a değil, tüm takıma destek olun!"UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Trabzon

Hami'den taraftara çağrı!

Bordo-mavili takımın teknik sorumlusu, tüm maçlarda kendi oyun anlayışlarını rakiplerine kabul ettirmeleri gerektiğini ifade ederken, taraftarlara da mesaj yolladı: "Sadece kaleci Onur'a değil, tüm takıma destek olun!"

UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Trabzonspor, ligde bugün Torku Konyaspor'a konuk olacak. Teknik sorumlu Hami Mandıralı, ligde daha üst konumlarda olmayı hak ettiklerini ve Konya'yı yenerek ilk adımı atmak istediklerini söyledi. Hücum felsefesinden vazgeçmeyeceklerini de belirten Hami, "Trabzon'un kimliği bunu gerektiriyor. Tüm maçlarımızda kendi oyun anlayışımızı rakibimize kabullendirmeliyiz. Taraftarlarımız da, biz de böyle istiyoruz. Bu yüzden Konya maçı bizim için iyi bir sınav olacak" diye konuştu.

DİĞERLERİ DE TAKIMA LAZIM

Mandıralı, taraftarların maç sonraları sadece kaleci Onur Kıvrak lehine tezahüratta bulunması konusunda da uyarıda bulundu. Genç teknik adam, "Onur'un ortaya koymuş olduğu özel performans tabi ki takdire şayan. Ancak taraftarımızın, ligde diğer oyuncu arkadaşlarımızın da bu takıma lazım olacaklarını düşünmeleri lazım. Tamam, sevelim ama bu kadar ayırt etmek doğru mudur, onun kararını iyi vermek gerekiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor