Hami Mandıralının keyfi kaçtı!

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun İstanbul'da gerçekleştirdiği toplantıda, yeni sezonda teknik direktörün ismini açıklamamış olması kafalarda soru işareti bırakırken, Hami Mandıralı'nın ise yaşanan gelişmelerden dolaylı keyfinin kaçtığı öğrenildi.  Teknik di

Hami Mandıralının keyfi kaçtı!
Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun İstanbul'da gerçekleştirdiği toplantıda, yeni sezonda teknik direktörün ismini açıklamamış olması kafalarda soru işareti bırakırken, Hami Mandıralı'nın ise yaşanan gelişmelerden dolaylı keyfinin kaçtığı öğrenildi. 
 
Teknik direktör Mustafa Akçay'ın istifasının ardından takımın başına geçen ve ortaya koyduğu performans ile bordo-mavililerin beğenisini kazanan Hami Mandıralı'nın, gelecek sezon takımın başında olacağı yönündeki beklentileri artırmıştı. Transfer listesini yönetime vermesinin ardından gelinen aşamada ise bordo-mavili yönetiminin İstanbul'da gerçekleştirdiği toplantıda, yeni sezonda takımın başında olacak ismi açıklamamış olması kafalarda soru işareti bıraktı. Başkan Hacıosmanoğlu'nun, teknik direktör konusunu 30 Mayıs'a bırakmasının nedeni bilinmiyor.
 
Bordo-mavili camiada ise 'Mandıralı ile devam etmeye niyeti olan yönetim bunu açıklardı' yorumları yapılmaya başlandı. Yaşanan bu gelişmeler üzerine genç teknik adamın keyfinin kaçtığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler