Hami Mandıralı'nın güveni tam

Ali Sami Yen Stadı'nda, teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde yaklaşık 1 saat süren antrenmanda futbolcular, kondisyon ve dar alanda pas çalışmasının ardından yarım alanda çift kale maç yaptılar. Bu arada antrenman öncesinde basın mensuplarının sorul

Hami Mandıralı'nın güveni tam

Ali Sami Yen Stadı'nda, teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde yaklaşık 1 saat süren antrenmanda futbolcular, kondisyon ve dar alanda pas çalışmasının ardından yarım alanda çift kale maç yaptılar.

Bu arada antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hami Mandıralı, takımın durumunun iyi olduğunu belirterek, ''Oyuncularımız, şu an oynadıkları futbolun yarısını oynasınlar, çok rahat kazanırız'' dedi.

Mandıralı, Ermenistan ile deplasmanda yaptıkları ve 2-1 yenildikleri maçın, teknik ekip olarak ilk maçları olduğunu hatırlatarak, ''Çok iyi oynamadığımız ama kazanabileceğimiz bir maçtı. Son 2 dakikada beklemediğimiz 2 gol yedik ve yenildik. Sonuçta, gelip 27 maçtır yenilmeyen Çek Cumhuriyeti'ni yenip grupta lider olduk. Yarın Ermenistan ile rövanş maçımız var. Sportif anlamla çok güzel bir maç olacak. Hedefimiz, iyi futbol oynayarak kazanmak'' diye konuştu.

Genel anlamda takımın moral ve kondisyonunun çok iyi olduğunu vurgulayan Mandıralı, kimi futbolcuların ufak tefek sorunları bulunduğunu, ama yarınki karşılaşmaya takım halinde hazır olacaklarını sözlerine ekledi.

-ERMENİSTAN ÇALIŞTI-

Öte yandan Ermenistan Ümit Milli Takımı da yarınki maç için son çalışmasını yaptı. Ermenistan, Türkiye Ümit Milli Takımı'nın antrenmanının ardından, aynı statta, ilk 15 dakikası basına açık antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Ermenistan Ümit Milli Takımı, basına açık bölümde, dar alanda pas çalıştı ve eltopu oynadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor