Hami ilk derbisini kazanmak istiyor

Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan zorlu karşılaşma bordo-mavili takımın teknik sorumlusu Hami Mandıralı içinde büyük bir önem taşıyor. Futbolculuk döneminde İstanbul'un üç büyükleri olarak anılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a kar

Hami ilk derbisini kazanmak istiyor

Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan zorlu karşılaşma bordo-mavili takımın teknik sorumlusu Hami Mandıralı içinde büyük bir önem taşıyor. 


Futbolculuk döneminde İstanbul'un üç büyükleri olarak anılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı bir çok maçta attığı gollerle takımını galibiyet taşıyan isim olan Hami Mandıralı bu kez teknik adam olarak bu mutluluğu yaşamak istiyor. Önümüzdeki sezon takımda olup olmayacağı merakla beklenen Mandıralı için Galatasaray karşılaşması da dönüm maçlarından biri olacak. Yaşanan saha olayları nedeniyle yarıda kalan Fenerbahçe maçı dışında takımın başında yenilgisi bulunmayan Hami Mandıralı, kadın ve çocuk taraftarların önünde Galatasaray'a karşı galibiyet arayacak.

Ligin 21. haftasında oynanan Kardemir Karabükspor maçı ile Trabzonspor’daki teknik sorumluluk görevine başlayan Mandıralı, takımının başında 12 lig maçına çıktı. Seyirci olayları nedeniyle yarıda kalan Fenerbahçe maçını 3-0 hükmen kaybeden Trabzonspor, Mandıralı yönetimindeki tek mağlubiyetini almış oldu. Diğer 11 maçta ise 5 galibiyet, 6 beraberlik elde etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler