Hami herkese mesaj verdi

Trabzonspor AvantajlıTrabzonspor`un unutulmaz futbolcusu ve Ümit Milli takım teknik patronu Hami Mandıralı şampiyonluk mücadelesi veren Bordo Mavili takımı değerlendirdi. Hami Mandıralı Trabzonspor`un şampiyonlukta rakiplerini oranla avantajlı olduğunu sö

Hami herkese mesaj verdi

Trabzonspor Avantajlı

Trabzonspor`un unutulmaz futbolcusu ve Ümit Milli takım teknik patronu Hami Mandıralı şampiyonluk mücadelesi veren Bordo Mavili takımı değerlendirdi. Hami Mandıralı Trabzonspor`un şampiyonlukta rakiplerini oranla avantajlı olduğunu söylerken bazı futbolcuların da performanslarını masaya yatırdı. Mandıralı, milli takımdan öğrencisi olan Barış Memiş'i de sert bir dille eleştirdi `daha çok ekmek yemen lazım` dedi

Barış'a Önemli Uyarılar

Barış Memiş`e seslenen Hami Mandıralı ``Daha bir şey olmadın, çok ekmek yemen lazım. Ben oldum havasına girdiğin zaman hiçbir şey olmadın her an tepetaklak gidebilirsin. Yeteneklerin fazla sana bu değeri veren bu formayı veren hocana camiana saygı duyup daha çok çalışmalısın. Daha gençsin, Trabzonspor`a daha çok şey verebilirsin onun için doğru futbolcuları örnek almalısın. Ben Trabzonspor`da 19 yaşında futbolcu olsam Song`u örnek alırım.`` dedi.

Yattara Özel Oyuncudur

Hami Mandıralı. Yattara'nın da çok özel bir oyuncu olduğunu ifade ederek “ Ancak halen Katar'dan dönemedi. Bir an önce işine bakıp profesyonelliğinin gereklerini yerine getirmesi lazım. Çünkü bu camia ondan çok şey bekliyor.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor