Hami haber61'e konuştu

U-21 Milli Takım Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS), 1888 yılından 2008 yılı sonuna dek, yaptığı değerlendirmede dünyanın en İYİ golcüleri arasında yer almaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Hami haber61'e konuştu

MUTLULUK VERİCİ

Hami Mandıralı haber61.net'e yaptığı açıklamada, Dünyanın efsane gölcüleri arasında Trabzonsporlu bir futbolcunun yer almasının son derece mutluluk verici olduğunu belirterek, “Böyle bir listede yer almak beni son derece mutlu etti,  dünyanın sayılı golcüler arasında yer almak gerçekten çok önemli” dedi.

BENİM VE TRABZONSPOR İÇİN GURUR VERİCİ

Trabzonspor'unun eski bir oyuncusu olarak dünyanın en iyi golcü listesinde yer almak, hem benim için, hem de Trabzonspor için gurur verici olduğunu kaydetti.

TRABZONSPOR İÇİN HAYIRLI OLUR İNŞALLAH

Hami Mandıralı hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe-Trabzonspor derbi maçı için de “Hak eden ve iyi oynayan kazansın, Trabzonspor için hayırlı olur inşallah” dedi.

Trabzonspor Kulübü de eski oyuncusu Hami Mandıralı ve Şota için kutlama mesajı yayınlamıştı.

TS efsane golcülerini kutladı

Selahattin AYDINLI / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor