Hami Futboldan memnun

Hami Mandıralı, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, sözlerine, milli takımın hazırlanması için Özlüce Tesisleri'ni açan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri ile tribünleri doldurarak destek veren Bursalı futbolseve

Hami Futboldan memnun

Hami Mandıralı, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, sözlerine, milli takımın hazırlanması için Özlüce Tesisleri'ni açan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri ile tribünleri doldurarak destek veren Bursalı futbolseverlere teşekkür ederek başladı.

Taraftarların 12. adam olarak milli takımı ateşlediklerini ve galibiyette önemli rol oynadıklarını belirten Mandıralı, şöyle devam etti:

''Oyuncularımı da kutluyorum. Hepsinin alınlarından öpüyorum. Oyuncularım, kusursuz futbol nasıl oynanır, bu akşamki maçta gösterdiler. Önemli bir galibiyet aldık. Ama hala işimiz bitmedi. Daha yolumuz var. Salı günü İstanbul'da Ermenistan ile karşılaşacağız. Bu maçı da mutlaka kazanmak istiyoruz. Ben, futbolcularıma güveniyorum. Onlar herşeyin en iyisini yapacak kalitede.''

Çek Cumhuriyeti Ümit Milli Takımı Teknik Direktörü Jiri Kotrba ise basın toplantısı düzenlemedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor