Haluk Ulusoy Görevi Bırakmalı

Futbol Federasyonu ve Trabzonspor eski yöneticilerinden Hüsnü Hayali, Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy'a görevi bırakma çağrısında bulundu.Trabzonspor - Sivasspor maçında hakem Bülent Demirlek'in verdiği tatil kararının, Ulusoy Federasyonu'nun da sonu oldu

Haluk Ulusoy Görevi Bırakmalı

Futbol Federasyonu ve Trabzonspor eski yöneticilerinden Hüsnü Hayali, Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy'a görevi bırakma çağrısında bulundu.

Trabzonspor - Sivasspor maçında hakem Bülent Demirlek'in verdiği tatil kararının, Ulusoy Federasyonu'nun da sonu olduğunu belirten Hayali, Radyosport'ta yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: "Sayın Haluk Ulusoy'un daha önce söylediği bir sözü vardır. 'Trabzonspor benden desteğini çektiği anda ben de çekilirim' demişti. Şu an gelinen nokta budur. Sözünün arkasında durmalı ve artık istifa etmesi gerekmektedir." Hayali, federasyonun karşılaşmayı Sivasspor lehine hükmen galibiyetle onaylamaktan başka şansı olmadığını da belirtti.

'FİFA VE UEFA AYAĞA KALKAR'
Aksi bir kararda, FİFA ve UEFA'nın da ayağa kalkacağını savunan Hayali, "Trabzon Yönetimi kısaca 'Bu işin bir yolunu bul, üç puanımı ver' diyor. Yoksa verdiği desteği çekeceğini belirtiyor. Bu kararın alınması mümkün değil. 'İstifa ederim' diyen Trabzonlu üyenin hâlâ orada durmasını şaşkınlıkla izliyorum" diye konuştu.

Sabah

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor