Halilhodzic'ten şok sözler!

Son dönemlerde üst üste yaptığı sıradışı çıkışlarla dikkatleri üzerine çeken ve futbolcularını kimi zaman ‘ihanetle’ kimi zaman da sorumluluk almamakla eleştiren Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic, dün zirve yaptı. Lokeren maçı için basın mensupları

Halilhodzic'ten şok sözler!

Son dönemlerde üst üste yaptığı sıradışı çıkışlarla dikkatleri üzerine çeken ve futbolcularını kimi zaman ‘ihanetle’ kimi zaman da sorumluluk almamakla eleştiren Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic, dün zirve yaptı. Lokeren maçı için basın mensuplarının karşısına çıkan Bosnalı hoca, Cardozo ve Constant gibi yıldızların zaman zaman kulübede kalması hakkındaki sorulara şok yanıtlar verdi. Halilhodzic, “Bu transferler bizim ilk seçeneğimiz değildi. Bazen her istediğinizi yapamazsınız. Ben geldiğimde haberimin bile olmadığı transferler vardı. Çoğu oyuncumuzla Avusturya kampında birlikte değildik. Cardozo Benfica’da, Constant da Milan’da yedekti” sözleriyle herkesi şaşkına çevirdi.

Yıldızlar şokta

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile sürekli temasta olduğunu, ancak ultimatom tarzında bir tepki almadığını da sözlerine ekleyen Halilhodzic, “Tekrar söylüyorum. İlk tercihlerimizi alamadık. Hatta yerli oyuncuların transferlerinden haberdar bile değildim. Bir hafta içerisinde her şeyi düzeltmek isterdim ama bu süre maalesef daha uzun olacak. Gelişimimiz şu an devam ediyor. Ancak beklediğimiz seviyenin şu an çok uzağındayız. Bu durum ligde daha belirgin. Biraz daha fazla sorumluluk alması gerekiyor büyük oyuncuların” dedi. Deneyimli teknik adamın futbolcularıyla ilgili bu sözleri yıldızlar üzerinde şok etkisi yarattı. Constant ve Cardozo’nun özellikle hocanın sözlerinin doğruluğunu araştırdığı, aldıkları “Doğru” yanıtıyla da morallerinin inanılmaz derecede bozulduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler