Halilhodzic'ten Lokeren açıklaması!

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda oynan Lokeren müsabakası sonrası açıklamalarda bulundu.Halilhodzic, Yatabare ve Constant’ın golleriyle 2-0 kazanılan karşılaşma ile ilgili ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:“Ç

Halilhodzic'ten Lokeren açıklaması!

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda oynan Lokeren müsabakası sonrası açıklamalarda bulundu.

Halilhodzic, Yatabare ve Constant’ın golleriyle 2-0 kazanılan karşılaşma ile ilgili ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

“Çok güzel bir galibiyet oldu bizim için. İkinci yarıda, ilk yarıya oranla daha iyi oynadık. Arzulu ve istekliydik. Defansif anlamda 2-3 pozisyonda kararsız kaldığımız anlar oldu. Ancak ofansif anlamda üretkendik. Halen bazı hücum organizasyonlarında aceleciliğe dayalı sorunlar yaşayabiliyoruz.

Bazı pozisyonlarda acele etmek bize golü geciktiriyor. Hakem konusunu tekrar tekrar gündeme getirmek istemiyorum ama maç içerisinde verilmeyen penaltılarımız ve rakibe gösterilmeyen kırmızı kart pozisyonları vardı. Yanlış kararların üst üste gelmesini artık tesadüf olarak değerlendirmiyorum. Dün akşam elde ettiğimiz galibiyet UEFA Avrupa Ligi’ndeki mücadelemizi daha da anlamlı hale getirdi.

Bu haftaki üçüncü maçımızı pazar günü oynayacağız. Ligde bir yükseliş yakalayabilmemiz adına bu maça da büyük önem veriyoruz. Yoğun maç trafiğinde yorulan oyuncularımız oldu. Bu nedenle oyuncu seçimlerimizde değişiklikler olabilir. Ancak bunların hangi isimler olduğunu henüz netleştirmedik. Bunun kararını maça kadar vereceğiz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler