Halilhodzic'ten farklı 11!

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi Play-off rövanş karşılaşmasında bu akşam rus ekibi Rostov ile karşılaşıyor.Bu karşılaşmada Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ilk karşılaşmadaki 11'den 5 farklı isimle ikinci karşılaşmaya çıkacak. İlk karşılaşmada forma giyen v

Halilhodzic'ten farklı 11!

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi Play-off rövanş karşılaşmasında bu akşam rus ekibi Rostov ile karşılaşıyor.

Bu karşılaşmada Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ilk karşılaşmadaki 11'den 5 farklı isimle ikinci karşılaşmaya çıkacak. İlk karşılaşmada forma giyen ve sakatlıkları bulunduğu için Rusya'ya götürülmeyen Bosingwa ve Costant'ın yanısıra Mustafa Yumlu, Cardozo ve Yusuf Erdoğan rövanş maçında yedek oturacak.

Bu oyuncuların yerine deneyimli teknik adam Aykut Demir, Zeki Yavru, Salih Dursun, Fatih Atik, Deniz Yılmaz'a rövanş maçında ilk 11'de yer verdi.

İŞTE TRABZONSOR'UN 11'İ : 1 Onur Kıvrak, 4 Aykut Demir, 6 Medjani, 21 Belkalem, 38 Salih Dursun, 61 Zeki Yavru, 77Musa Nizam, 8 Soner Aydoğdu, 9 Sefa Yılmaz, 66 Fatih Atik, 18 Deniz Yılmaz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor