Halilhodzic’te sıkıntı var mı?

Trabzonspor yeni sezon öncesi anlaşmaya vardığı Vahid Halilhodzic hakkında bugün çıkan haberle sarsıldı.Basında Boşnak hocanın kendisine gelen tekliflerden dolayı kafasının karıştığının yazması Trabzonspor cephesinde şok etkisi yarattı.  Bu gelişme üzerin

Halilhodzic’te sıkıntı var mı?

Trabzonspor yeni sezon öncesi anlaşmaya vardığı Vahid Halilhodzic hakkında bugün çıkan haberle sarsıldı.

Basında Boşnak hocanın kendisine gelen tekliflerden dolayı kafasının karıştığının yazması Trabzonspor cephesinde şok etkisi yarattı.  Bu gelişme üzerine Trabzonsporlu taraftarlar arasında da büyük bir rahatsızlık oluştu.

Ancak Trabzonspor  Kulüp yetkililerine şu ana kadar  Halilhodzic’le ilgili  herhangi bir sorun gelmedi. Boşnak teknik adamda Bordo mavili yönetime her hangi bir bilgi vermedi

Trabzonspor  tecrübeli hocanın ismini Cezayir’le Dünya Kupası sonuna kadar  olan sözleşmesi nedeniyle resmen açıklayamıyor.

Bordo mavili kulübün Cezayir’le Dünya Kupası’nın sonuna kadar sözleşmesi bulunan Halilhodzic’i büyük bir aksilik çıkmazsa kupadan sonra açıklayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor