Halilhodzic'in telefonu yine gündem!

Trabzonspor'dayken teklif üstüne teklif aldığını belirten ve son Lokoren maçından bir gün önce cep telefonunda teklif mesajlarını göstererek tepki toplayan Halilhodzic bu kez , Bosna Hersek'in İsrail'e 3-0 kaybetmesinin ardından takımın başına geçmesi içi

Halilhodzic'in telefonu yine gündem!

Trabzonspor'dayken teklif üstüne teklif aldığını belirten ve son Lokoren maçından bir gün önce cep telefonunda teklif mesajlarını göstererek tepki toplayan Halilhodzic bu kez , Bosna Hersek'in İsrail'e 3-0 kaybetmesinin ardından takımın başına geçmesi için çok sayıda teklif aldığını söyledi.

Bosna Hersek'in önemli haber ajanslarından Klix'e konuşan Halilhodzic, taraftarların kendisinn Susic'in yerine Bosna Milli Takımı'nın başına geçmesini istediğini söyledi.

Ancak 62 yaşındaki teknik adam konu hakkında net konuştu; Susic ayrılmadan böyle bir şey düşünemem".

Bosnalı taraftarlardan çok sayıda telefon aldığını söyleyen Halilhodzic "Şu anda takımın başında Susic var. Daha sonra neler olur bilmiyorum. Bir karar almak için acele etmemelisiniz. Bana göre en doğru olan analizi yapıp , en doğru sonuçlara vardıktan sonra Bosna futbolu için doğrusu neyse ona karar vermelisiniz. Yorucu sezonların ardından en önemlisi tati. Zorlu projelerde görev aldım. Şu anda teklifler var fakat henüz bir karar vermiş değilim." dedi. 

Euro 2016 Elemeleri B Grubu'nda yer alan Bosna Hersek 4 maç sonunda sadece 2 puan toplayabildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor