Halilhodzic'in keyfi yerine geldi

Geç kalan transferler yüzünden morali bozuk olan Trabzonspor teknik direktör Vahid Halilhodzic Cardozo, İshak ve Fatih Atik'in transferinde sona gelinmesi, Medjani transferinde de önemli mesafeler katedilmesiyle neşelendi.KEYİFLENDİTrabzonspor’da sona ere

Halilhodzic'in keyfi yerine geldi

Geç kalan transferler yüzünden morali bozuk olan Trabzonspor teknik direktör Vahid Halilhodzic Cardozo, İshak ve Fatih Atik'in transferinde sona gelinmesi, Medjani transferinde de önemli mesafeler katedilmesiyle neşelendi.

KEYİFLENDİ

Trabzonspor’da sona erecek olan Avusturya kampının son günlerinde hareketli saatler yaşandı. Oscar Cardozo, İshak Doğan ve Fatih Atik transferlerini dün KAP’a (Kamuyu Aydınlatma Platformu) açıklayan bordo mavili yönetimin bu hamlesi, geç kalan transferler nedeniyle morali bozuk olan Boşnak çalıştırıcı Halilhodzic’in yüzünü güldürdü. Halilhodzic, Cezayir milli takımından futbolcusu olan stoper Carl Medjani’nin transferinin de bitmek üzere olduğu bilgisi alınca daha da keyiflendi. 

SÜRPRİZ KUTLAMA

Boşnak teknik adamın neşeli hali, cumartesi akşamı bordo mavili kulüpte 24'üncü yılını dolduran masör Şefik Erkaya’ya yapılan sürpriz kutlama da dikkat çekti. Şefik Erkaya’ya kutlama pastasından ilk dilimi veren Vahid Halilhodzic, "Bu sezon şampiyonluk için herkes gereken özveriyi gösterecek. Kulübün her çalışanı bu havayı bu ortamı hissetmeli, hissettirmeli" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor