Halilhodzic'in Kasımpaşa planı!

Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Kasımpaşaspor maçı için hazırladığı ikinci planı da devreye sokabilir.Bordo-mavili takımın savunma ağırlıklı futbol oynamasından ötürü eleştirilerin farkında olan Boşnak çalıştırıcı, Başakşehir ma

Halilhodzic'in Kasımpaşa planı!

Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Kasımpaşaspor maçı için hazırladığı ikinci planı da devreye sokabilir.

Bordo-mavili takımın savunma ağırlıklı futbol oynamasından ötürü eleştirilerin farkında olan Boşnak çalıştırıcı, Başakşehir maçından sakatlığı nedeniyle forma giymeyen Yatabare'yi Kasımpaşa karşısında kullanabilir.

Waris de bu maçta kullanabileceğini düşünen Boşnak teknik adam Cardozo, Waris ve Yatabare üçlüsünü kullanarak güçlü bir hücum hattı oluşturmayı planlıyor. Bu durumda ise Boşnak çalıştırıcı orta sahada ve savunmada bazı oyuncularından vazgeçmek durumunda kalacak. Bu tercihi halinde Constant, Medjani ve Avraam Papadopoulos gibi isimleri ikisinden vazgeçmiş olacak.

Bugünden itibaren antrenmanlarını basına ve taraftarlara kapatan teknik direktör Vahid Halilhodziç, iki gün boyunca, Kasımpaşa önünde tercih edeceği sistemin, taktik çalışmalarını yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor