Halilhodzic'in fotoğrafına iki farklı yorum!

Haber61/Spor Servisi - Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic’in basın toplantısında yardımcısından istediği telefonundan kendisine gelen bol sıfırlı 2 transfer teklifini göstermesine ilginç yorumlar geldi. En çarpıcı bakış açıları ise Fanatik ve

Halilhodzic'in fotoğrafına iki farklı yorum!

Haber61/Spor Servisi - Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic’in basın toplantısında yardımcısından istediği telefonundan kendisine gelen bol sıfırlı 2 transfer teklifini göstermesine ilginç yorumlar geldi. En çarpıcı bakış açıları ise Fanatik ve Karadeniz Gazetelerinden oldu.

Karadeniz Gazetesi, “Şovu bırak işine bak!” başlığıyla verdiği haberde, Vahid hocanın sözlerine yer verdi. Haberde, “Basın toplantısını yine şova dönüştürdü” yorumu yapıldı.

Fanatik Gazetesi’nden Serhat Demirtaş da ‘Ne gerek var!’ başlıklı mini yorumunda şunları kaydetti; “Kendisini daha çok kısa bir süre öncesine kadar ‘dünyanın en iyi 5 teknik direktöründen biri’ olarak konumlandıran Vahid Halilhodzic’in bu tavrını anlamak, anlatmak çok zor. Ne gerek vardı tam takımı futbola odaklanmış; iyi futboluna iyi karşılık almışken. ‘Üstelik bu, ‘seni kim istedi?’ soruları şimdinin değil, sezon başının konusuyken. Sen iyi bir antrenörsün, mesleğine saygına, saygımız var ama bırak seni biz övelim hocam. Sana gitmiyor böyle tavırlar. Yaşım sana tavsiyeye pek müsait değil belki ama Trabzonspor projesi tutar, 2 yıl içinde bu takım şampiyon olursa o zaman çok daha farklı mesaj alırsın, sanki sadece oraya odaklanmalısın”

Vahid Halilhodzic basın toplantısında tercümanından istediği cep telefonunu basın mensuplarına göstererek, öğle yemeği sonrasında buraya gelirken telefonuna mesajla iki transfer teklifi geldiğini söyledi. Halilhodzic, şu anda aldığının 3 katını teklif ettiklerini dile getirerek, "Ama emin olun Trabzonspor şampiyon olursa benim neşemi tahmin edemezsiniz. Bunun için çalışıyoruz" demişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler