Halilhodzic'e bir kamp yetmeyebilir!

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Trabzonspor’da kampın sona ermesine az bir zaman kala Teknik Direktör Vahid Halilhodzic yeni bir kamp isteyebilir.Bordo Mavili ekipte kısa bir süre önce yapılan ve takımla çık fazla çalışma imkanı bulamayan

Halilhodzic'e bir kamp yetmeyebilir!

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Trabzonspor’da kampın sona ermesine az bir zaman kala Teknik Direktör Vahid Halilhodzic yeni bir kamp isteyebilir.

Bordo Mavili ekipte kısa bir süre önce yapılan ve takımla çık fazla çalışma imkanı bulamayan Cezayirli oyuncu Belkalem’in yanı sıra dün açıklanan Cardozo, İshak Doğan ve Fatih Atik ile birlikte yapılacak yeni transferlerin takıma alışmaları için Boşnak teknik adamın yönetimden UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasına kadar yeni bir kamp isteyebileceği öğrenildi.

Ayrıca Halilhodzic, Avusturya’daki serin havadan sonra Trabzon’daki nemli ve sıcak havayı görünce, yeni kamp konusunda ısrarcı olabilir.  

sponsor.20140722122145.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor