Halilhodzic yine tribünde!

UEFA Avrupa Ligi L grubunda Belçika temsilcisi Lokeren ile karşılaşan Trabzonspor'da Teknik direktör Vahid Halilhodzic tribüne gönderildi.Halilhodzic, agrasif tavırları ve devamlı hakeme sözlü eleştirileri sonucu hakemle tartışmaya başladı. 30. dakikada o

Halilhodzic yine tribünde!

UEFA Avrupa Ligi L grubunda Belçika temsilcisi Lokeren ile karşılaşan Trabzonspor'da Teknik direktör Vahid Halilhodzic tribüne gönderildi.

Halilhodzic, agrasif tavırları ve devamlı hakeme sözlü eleştirileri sonucu hakemle tartışmaya başladı. 30. dakikada orta hakem Gianluca Rocchi ile yine tartışmaya başlayan Vahid hoca, hakem tarafından tribüne gönderilerek cezalandırıldı.

Boşnak Teknik adam daha önce Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir karşılaşmasında ve Avrupa Liginde Legia Varşova karşılaşmasında yine tribüne gönderilmişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor