Halilhodzic yabancıları tercih etti

UEFA Avrupa Ligi L grubunda Legia Varşova ile karşılaşacak olna Trabzonspor'da teknik Direktör Vahid Halilhodzic ilk 11'de 7 yabancı oyuncuyu sahaya sürdü.Bordo mavili ekipte kaptan Onur, Mehmet Ekici, Fatih Atik ve Musa Nizam dışında kalan 7 oyuncunun ya

Halilhodzic yabancıları tercih etti

UEFA Avrupa Ligi L grubunda Legia Varşova ile karşılaşacak olna Trabzonspor'da teknik Direktör Vahid Halilhodzic ilk 11'de 7 yabancı oyuncuyu sahaya sürdü.

Bordo mavili ekipte kaptan Onur, Mehmet Ekici, Fatih Atik ve Musa Nizam dışında kalan 7 oyuncunun yabancı olması dikkat çekti. İleri uçta Cardozo'yu tek oynatacak olan Boşnak Teknik adam sol kanatta Yusuf'un yerine Waris tercihini kullanırken Ortada Mehmet Ekici sağda ise Fatik Atik'e forma verdi. Defas hattında Musa Nizam, Papadopoulos, Belkalem, ve Bosingwa'ya şans tanıtan Halilhodzic onların önünde ise Costant ve medjani ikilisi ile maça başlayacak.

Bu seçimlerle birlikte Trabzonspor karşılaşmada 4-2-3-1 şeklinde oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler