Halilhodzic uyardı!

Trabzonspor'da Teknik Direktör Vahid Halilhodzic oyuncularını sakin olmaları konusunda özellikle uyardı.Başakşehir karşılaşmasında Hakemin verdiği hatalı kararlar nedeniyle adeta çileden çıkan ve tribine gönderilen, bunun sonucunda da 1 maç ceza alan Boşn

Halilhodzic uyardı!

Trabzonspor'da Teknik Direktör Vahid Halilhodzic oyuncularını sakin olmaları konusunda özellikle uyardı.

Başakşehir karşılaşmasında Hakemin verdiği hatalı kararlar nedeniyle adeta çileden çıkan ve tribine gönderilen, bunun sonucunda da 1 maç ceza alan Boşnak teknik adam böyle durumların bir daha yaşanmaması için oyuncularını uyardı.

Bordo-Mavililer’in teknik patronu oyuncularıyla yaptığı toplantıda “Maç içerisinde hakeme itiraz edip, ters konuşup kart görmenizi, ceza almanızı istemiyorum.  Saçma sebepler yüzünden takımı yalnız bırakmayın. Maç sonu açıklamalarında da dikkatli olun. Bu kulübün hakkını yönetim arar. Bizim işimiz saha içerisinde” ifadelerini kullandı.

Halilhodzic öğrencilerinden, rakiplerin ve hakemlerin tahriklerine karşı da dikkatli olmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor