Halilhodzic: Trabzonspor hataydı

Trabzonspor'la yollarını ayrılan Vahid Halilhodzic yaptığı açıklamada Karadeniz ekibine gelmesini 'hata' olarak nitelendirdi.Hırvat basınına konuşan Halilhodzic, yaptığı açıklamada, "Trabzon bir hataydı. Ama yakın zamanda yeni bir kulüple anlaşacağım gibi

Halilhodzic: Trabzonspor hataydı

Trabzonspor'la yollarını ayrılan Vahid Halilhodzic yaptığı açıklamada Karadeniz ekibine gelmesini 'hata' olarak nitelendirdi.

Hırvat basınına konuşan Halilhodzic, yaptığı açıklamada, "Trabzon bir hataydı. Ama yakın zamanda yeni bir kulüple anlaşacağım gibi görünüyor." diyerek kısa bir değerlendirmede bulundu.

Bosnalı çalıştırıcı görevden ayrılmasının skorlardan bağımsız olduğunu öne sürerken, "2 ya da 3 galibiyetle birlikte yeniden ligin ilk 3 takımı arasına girebilirdik ama başkanla vizyon ayrılığı yaşadık." şeklinde konuştu.

Şampiyon bir takım yaratmak üzere proje oluşturduklarını ifade eden Halilhodzic, "Bunu nasıl yapacağız? Tabi ki futbolcularla. İşte orada bir anlaşmazlık oldu ve ben uzaklaşma kararı verdim." diyerek transfer konusunda yönetimle sorun yaşadıklarına işaret etti.

Halilhodzic kısa süre içerisinde yeni bir takımla anlaşacağını da söylerken, "İşsizliğim uzun sürmeyecek gibi duruyor. Haber çabuk yayılmış. Şimdiden teklifler gelmeye başladı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor