Halilhodzic sözünü tuttu!

Trabzonspor yönetiminin Dünya Kupası öncesi görüşüp birçok konuda anlaşmaya vardığı Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic, Cezayir’den kendisine yönelik baskılar nedeniyle sıkıntı yaşadı.Cezayir cumhurbaşkanına, "Yeni bir sayfa açmak istiyorum" diyen Halil

Halilhodzic sözünü tuttu!

Trabzonspor yönetiminin Dünya Kupası öncesi görüşüp birçok konuda anlaşmaya vardığı Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic, Cezayir’den kendisine yönelik baskılar nedeniyle sıkıntı yaşadı.

Cezayir cumhurbaşkanına, "Yeni bir sayfa açmak istiyorum" diyen Halilhodzic’e Fransa’dan da bazı kulüplerden teklif geldiği bildirildi.

Ancak Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve kulüp CEO’su Burak Gürdal ile geçmişten gelen dostluğu bulunan Halilhodzic, "Hazırlık maçlarına kadar takıma takviyeler tamamlanmış olmalı" diyerek verdiği sözün arkasında durdu. Trabzonspor yönetiminin Boşnak çalıştırıcıya en kısa zamanda resmi imzayı attırmayı hedeflediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor